Lichtplan

Smaakvol én duurzaam, dat is waar Paul Rattink voor staat

Laat uw ruimte spreken met de juiste lichttoepassingen

Een goede verlichting maakt uw ruimte af. Hoe prachtig de inrichting van uw showroom, kantoor, restaurant of tuin ook is, u realiseert pas de gewenste sfeer als de ingerichte ruimte op de juiste wijze wordt verlicht.

Dit vraagt om uitgebreide kennis en ervaring van styling en vormgeving in de lichtarchitectuur. Als lichtadviseur sluiten wij onze lichtplannen naadloos aan op het ontwerp van de interieurstylist en architect, rekeninghoudend met uw persoonlijke wensen, het doel en (indien van toepassing) de branche en het marktsegment.

Meer dan alleen mooie verlichting

Met ons lichtontwerp gaan wij verder dan het verzorgen van prachtig esthetische verlichting.

Dankzij onze elektrotechnische kennis en ervaring zijn wij in staat een realistisch lichtplan op te stellen dat niet alleen zorgt dat uw ruimte optimaal wordt verlicht, maar ook dat dit probleemloos en zo lang mogelijk functioneert.

Vaak wordt te veel naar de esthetische kant gekeken en wordt er te weinig aandacht gegeven aan de praktische toepasbaarheid van de lampen. Dankzij de unieke combinatie van een designersoog en technisch inzicht is Paul Rattink in staat uw ruimte subliem te verlichten op zo’n manier dat u er zo lang mogelijk plezier van hebt.

Uw lampen gaan daardoor veel langer mee en flikkerende lampen en hinderlijk gezoem behoren tot de verleden tijd. Met een lichtplan van Paul Rattink kiest u voor een duurzame investering.

Keuze uit meer dan 30.000 soorten lampen

Het aanbod aan lampen is enorm. Dit maakt de keuze voor de juiste lamp voor een leek vrijwel onmogelijk.

Elke lamp heeft namelijk zijn eigen specifieke eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan levensduur, stroomverbruik, efficiëntie, lichtopbrengst, lichtsterkte, kleurweergave en lichtkleur.

Wij houden rekening met de toepassing waarvoor een lamp oorspronkelijk ontworpen is. Door praktijkervaring weten wij precies welke lamp voor welke situatie geschikt is.

Zo kiezen we de ene keer voor traditionele verlichting zoals een halogeen of tl lamp, en een andere keer voor LED, neon of inductieverlichting. Hierna komt pas de zoektocht naar een armatuur waar de gekozen lamp in komt.

Niet merkgebonden lichtplan

Paul Rattink werkt volledig onafhankelijk en is daardoor niet gebonden aan een of meerdere merken. Wij hebben alle vrijheid in ons advies en kunnen altijd de meest optimale oplossing bieden voor uw lichtprobleem.

Wij werken dagelijks met producten van uiteenlopende merken en weten daarom exact wat een armatuur met de ruimte doet en wat het lichteffect is met de gekozen lamp. Bij ons krijgt u maatwerk zoals maatwerk bedoeld is.

Gerealiseerde lichtplannen

Bekijk hieronder een greep uit de door ons gerealiseerde lichtplannen. Ook advies nodig bij een lichtplan, of wilt u een lichtplan? Neem dan snel contact op.

Paul Rattink | Verlichting

 

Tel.(0513) – 84 49 96
E-mail: [email protected]